Campanii de informare și conștientizare

ADI „Dobrogea” și ECOTIC alături de partenerii lor, Consiliul Județean Constanța și Vastum Eco, organizează în perioada august-noiembrie 2021, Campania „ORAȘE/COMUNE CURATE” ce are ca obiect colectarea deșeurilor de echipamente electrice, electronice și electrocasnice. Locuitorii județului Constanța sunt încurajați să se implice activ în protejarea mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice.

Recuperarea și reciclarea deșeurilor nu numai că sunt posibile, dar sunt și avantajoase pentru fiecare dintre noi pe termen mediu și lung. Acestea reprezintă totodată manifestarea respectului față de mediul înconjurător, precum și o oportunitate de a recupera cantități importante de materii prime pentru producerea altor echipamente noi!

Sperăm ca locuitorii județului Constanța să răspundă în număr cât mai mare apelului acestei campanii, să conștientizeze problema deșeurilor abandonate și să participe activ la colectarea corectă. Numai împreună, printr-un efort colectiv, putem păstra un mediu curat astfel încât să ne îmbunătățim calitatea vieții și pe cea a generațiilor viitoare!

Campanie 23 – 28 august                       Campanie 06 – 11 septembrie

Campanie 06 – 11 septembrie               Campanie 06 – 11 septembrie

Campanie 20 – 25 septembrie              Campanie 20 – 25 septembrie

Campanie 20 – 25 septembrie               Campanie 20 – 25 septembrie

Campanie 20 – 25 septembrie              Campanie 04 – 09 octombrie

     

Campanie 04 – 09 octombrie                 Campanie 04 – 09 octombrie

Campanie 04 – 09 octombrie                 Campanie 04 – 09 octombrie

Campanie 04 – 09 octombrie